گاهی اوقات ممکن است به افرادی که توسط دادگاه ها قرار وثیقه داده می شود، حتی توسط دادگاه عالی، باید روزها منتظر بمانند تا مقامات
احتمال در تغییر رای در دادگاه تجدیدنظر
صفحه اصلی » احتمال در تغییر رای در دادگاه تجدیدنظر
هنگامی که رایی در دادگاههای بدوی صادر میشود، پرونده در صورتی درخواست و در جهت بازنگری بیشتر، به دادگاه تجدید نظر ارسال میشود. به طور معمول قضاتی که در این دادگاه حضور دارند از دو یا سه نفر تشکیل شده است که با هدف ضایع نشدن حق و حقوق افراد در دادگاه بدوی، شکل میگیرد. از همین روست که پس از صدور رای بدوی، چنانچه رای به ضرر شخصی صادر گردد، وی حق اعتراض داشته و پرونده به دادگاه تجدید نظر فرستاده میشود که تغییر رای در دادگاه تجدید نظر وجود خواهد داشت.
مراحل و فرآیند تجدید نظر خواهی
هنگامی که پروندهای از دادگاه بدوی برای اعتراض و بررسی مجدد به تجدید نظرخواهی ارسال میشود، این فرآیند به دو صورت انجام میگیرد که میتواند مطابق با قانون آیین دادرسی مدنی، به شکل عادی در قالب واخواهی و تجدید نظرخواهی باشد و یا به صورت فوقالعاده در قالب اعاده دادرسی، اعتراض ثالث یا فرجام خواهی صورت گیرد.
لازم به ذکر است که تجدید نظر، تمامی مراحل و فرآیندهایی است که در آن مسیری که حکم دادگاه بدوی صادر شده است را به صورت مجدد بررسی نموده و تغییر رای در دادگاه تجدید نظر را مورد ارزیابی قرار داده و تصمیمگیری جدیدی را ارائه مینماید. البته اعمال تغییر در رای دادگاه بدوی در تجدید نظر، متاثر از پارامترهای متفاوتی است که با حصول آنها میتوان انتظار تغییر در رای را داشت.
از کاربرد وثیقه ملکی این است که وام های وثیقه ریسک وام دهنده را کاهش می دهد، به این معنی که گرفتن وام برای شما آسان تر است. در برخی موارد، ممکن است راحت تر وام بزرگ تری دریافت کنید. همچنین ممکن است در دراز مدت هزینه کمتری برای شما داشته باشد.
ارائه تقاضای تجدید نظر
شخصی که درخواست تجدید نظر دارد، لازم است که به دادگاهی که رای صادر شده است مراجعه کرده و دادخواست خود را ارائه کرده و پرونده را برای تجدید نظر خواهی در جریان اندازد. لازم به ذکر است که هر یک از طرفین از قبیل خواهان، خوانده و مدعیالعموم، در شرایطی که احساس کنند رای صادر شده به ضرر ایشان است، میتوانند درخواست تجدید نظر را ارائه کنند و تغییر رای در دادگاه تجدید نظر وجود خواهد داشت.
کسانی که در کشور ایران زندگی میکنند، مطابق ماده 236 قانون آئین دادرسی کیفری، میتوانند نهایتا تا بیست روز پس از ابلاغ رای بدوی به ارائه درخواست تجدید نظر خود اقدام نمایند. این درحالی است که برای کسانی که در دیگر کشورها اقامت دارند، این مدت دو ماه خواهد بود.
وام دهنده شما می تواند خانه را پس بگیرد، بفروشد و با پولی که از فروش به دست می آورد وام را بپردازد. هنگامی که وام را به طور کامل پرداخت کردید، وام دهنده وام دهنده را از اموال شما می گیرد. وام های بدون وثیقه از وثیقه یکسان استفاده نمی کنند.
از دیگر کاربرد وثیقه ملکی این است که وام های وثیقه متفاوت از وام های بدون وثیقه یا خطوط اعتباری چرخشی است که می تواند شامل کارت های اعتباری، وام های دانشجویی و وام های شخصی باشد. غیر وثیقه به سادگی به این معنی است که وام با وثیقه مانند خانه یا ماشین پشتیبانی نمی شود.
وام دهندگان وام بدون وثیقه به شما این امکان را می دهند که پول را مستقیم قرض کنید. این بدان معنی است که برای وام دهنده ریسک بیشتری دارد. زیرا این وام ها فقط با اعتبار شما پشتیبانی می شوند. ممکن است برای تایید به نمرات اعتباری بالاتری نیاز داشته باشند.
آثار تجدید نظر
دادگاه تجدید نظر اثرات تعلیقی و انتقالی را به همراه دارد. اثر تعلیقی بدین گونه است که رایهای صادر شده که قابلیت تجدید نظر را دارند، تا زمانی که مهلت قانونی اعتراض به پایان نرسیده است، نمیتوانند اجرا شوند. همچنین اجرای رای تا حصول نتیجه از دادگاه تجدید نظر، ممکن نیست. اما اثر انتقالی آن است که در زمان طی شدن مراحل تجدید نظرخواهی، کل پرونده مورد اختلاف از دادگاه بدوی به دادگاه تجدید نظر انتقال خواهد یافت. در این دادگاه، به موضوعی که درخواست تجدید نظرخواهی شده است، پرداخت میشود.
یکی از نکاتی که باید به آن توجه داشته باشید این است که علیرغم صدور رای قطعی در دادگاه بدوی، ممکن است که تغییر رای در دادگاه تجدید نظر ایجاد شده و رای برگشت داده شود. مطابق قانون و با استناد به دلایل موجه این امر ممکن خواهد بود.
ذکر مشخصات در درخواست تجدید نظر
در صورتی که نیاز باشد درخواست تجدید نظر داده شود، لازم است که در دادخواست، مشخصات کامل از قبیل نام و نام خانوادگی و آدرس محل سکونت تجدید نظر خواه ثبت گردد. در صورتی که پرونده از طریق وکیل پیگیری میگردد، لازم است مشخصات وی نیز ثبت گردد. همچنین عینا می بایست مشخصات تجدید نظر خوانده نیز در دادخواست آورده شود.
سپس رای یا قراری که برای آن دادخواست تنظیم شده است، دادگاه صادر کننده رای، دلایلی که به واسطه آنها درخواست تجدید نظر خواهی شده است و تاریخ ابلاغ رای آورده میشود. لازم به ذکر است که ثبت موارد فوق ضرورت داشته و مطابق با شکل پرونده ، مستندات و مدارک لازم باید به دادخواست پیوست گردد.
از آنجایی که دلایل ارائه شده در تغییر رای در دادگاه تجدید نظر خواهی بسیار مهم است، لذا ارائه و تنظیم مستندات مستدل و قوی میتواند این فرآیند را صحیحتر پیش ببرد. شاید لازم باشد که برای انجام این کار، مشاورههای حقوقی لازم را دریافت نمایید. به جهت آن که این میتواند یک تلاش موثر و یا شاید آخرین تلاش برای اعمال تغییر در رای صادر شده باشد.
جهات تجدید نظر
هنگامی که در دادخواست تجدید نظرخواهی به چندین مورد از جهات قانون استناد شده باشد، میتوان احتمال تغییر در رای را افزایش داد. این جهات شامل عدم اعتبار اسناد ارائه شده در دادگاه بدوی، نداشتن شرایط قانونی جهت شهادت دادن شهود، عدم توجه قاضی به دلیلهای ابزاری، عدم صلاحیت قاضی برای رسیدگی به پرونده، مغایرت رای صادر شده با قوانین و موازین شرعی میباشند.
رای هایی با قابلیت تجدید نظر خواهی
نکتهای را که می بایست به آن اشاره کنیم این است که آرایی که دارای قابلیت تجدید نظرخواهی هستند، شامل موارد مشخصی باشند که میتوانند تغییر رای در دادگاه تجدید نظر را داشته باشند. در خصوص امور کیفری که وکیل میتواند نقش تاثیرگذاری داشته باشد، شامل جرائمی است که مجازات آنها اعدام یا رجم باشد و یا آن که قانون مجازات حد یا قصاص نفس را تعیین کرده باشد.
جرائمی که مجازات آنها ضبط اموال یا مصادره آن بوده باشد و یا پرداخت دیه برای جرائمی که باید بیشتر از خمس دیه کامل را پرداخت نمود. همچنین جرائمی که مجازات حبس، شلاق، یا جزای نقدی را در بر بگیرد. اما در خصوص امور مدنی، حکمهای مالی که بیش از سه میلیون ریال ارزش داشته و حکم هایی که برای اختلافات غیر مالی صادر شده است، را شامل میشود.
تغییر رای در دادگاه تجدید نظر قابل تغییر است؟ پاسخ به این سوال، به صورت قطعی ممکن نیست. اما آن چه که روشن است، بهرهگیری از یک کارشناس حقوقی با تجربه و متخصص، میتواند در تجدید نظرخواهی با ارائه مستندات و دلایل قوی، دادخواست و لایحه مناسبی را ارائه نماید تا ضریب بازگشت رای در دادگاه تجدید نظر را افزایش دهد.
البته به خاطر داشته باشید که دادگاه بدوی و رای صادر شده در آن، میتواند در دادگان و نظر تجدید نظر خواهی تاثیرگذار باشد. برای آن که بتوان احتمال تغییر رای در دادگاه تجدید نظر را بالا برد، ضمن استفاده از یک وکیل حاذق، لازم است که مدارک و اسناد کافی نیز تهیه و ارائه گردد.
در ایستگاه پلیس، مظنون ممکن است به قید وثیقه نقدی، با یا بدون ضمانت، یا وثیقه شخصی (رایگان) یا شناسایی آزاد شود. دستورات دائمی نیروی
اگر یکی از عزیزانتان در زندان است، ممکن است لازم باشد برای آزادی او تا زمان دادگاه وثیقه بگذارید. با این حال، مبلغ وثیقه می
وثیقه به مبلغی گفته می شود که متهمان، پیش از شروع جلسه محاکمه خود به دادگاه ارائه می کنند، تا زمان مقرر آزاد بوده و
به زبان ساده، وثیقه اقلامی با ارزش است که وام دهنده می تواند در صورت عدم بازپرداخت وام طبق شرایط توافق شده از وام گیرنده
قانون آزادی زودهنگام یک قانون جزایی است که به یک زندانی اجازه می دهد قبل از پایان دوره زندان خود آزاد شود. آزادی پیش از
قضات معمولاً در اولین حضور مظنون پس از دستگیری در دادگاه، مبلغ وثیقه را تعیین می کنند که ممکن است جلسه وثیقه یا محاکمه باشد.
وثیقه مجموعه ای از محدودیت هایی است که بر مظنون اعمال می شود تا اطمینان حاصل شود که آنها از تحقیقات پلیس در روند دادگاه